A nő ha elmúlt 40... képzeletszínház és vacsora - Pécsett

===

Jegyárak:

Színdarab jegy: 5.900 Ft (a színdarab megtekintésére jogosít. Italt lehet vásárolni a helyszínen.)

Színdarab 3 fogásos vacsorával, EARLY BIRD jegy január végéig: 24.900 Ft

Színdarab 3 fogásos vacsorával, normál jegy: 26.900 Ft

===

Ajánljuk csajos programnak a barátnőkkel, a Pároddal ünnepléshez, vagy csak egy jó este kezdetének!

Fellépnek Janikovszky Éva "A nő, ha elmúlt 40..." darabjában: Szamosi Zsófia, Kakasy Dóra

Az Éttermek Éjszakája az a különleges rendezvénysorozat, ahol a gasztronómia és a kultúra összeolvad. Régóta összehozzuk az ínyenceket és a művészetek szerelmeseit egyedi eseményeinken, ahol az ételek és az előadások közösen alkotnak emlékezetes élményt.

"A nő, ha elmúlt 40..." egy izgalmas, érzelmekkel teli és humoros darab, amit Janikovszky Éva jegyez. Az este főszereplői, Szamosi Zsófia és Kakasy Dóra elvarázsolnak Titeket, miközben a Slyven Rendezvényközpont konyhájának legfinomabb ételeit kóstoljátok meg.

Mi az a képzeletszínház?

Az előadók és a közönség együtt teremtik meg az előadás atmoszféráját, interaktív módon. A darab és a vacsora együttese garantáltan feledhetetlen élmény lesz!

Az est menüsora

Leves

Mecseki vadragu leves

Főételek

Cukkinis gombás kakukkfüves csirkemell, zöldséges köles

vagy

Zengővárkonyi sertésszelet, vegyes köret (steak burgonya, rizs)

Desszert

Túrós-almás rétes

A színdarab tartalma

A nő, ha elmúlt 40...

képzeletszínházi előadás - 60 perc

és beszélgetés - 30 perc

avagy emberi sorsok és játszmák - ahogyan a nők látják

E képzeletszínházi est keretében a két színésznő beszélget a moderátorral, valamint a nézőkkel. A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól.

Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…A különféle ’arcainkra’ igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni - pontosabban arra a képre, amit kifele mutatunk magunkról másoknak ebben a két(féle), sokszínű világban. Megfigyeléseik középpontjában a személyiségünk gyémánt-dimenziói állnak.

Ez a produkció vers és próza különleges, szeretetteljes találkozása, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva...

Ajánlás

"Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét.

Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

Adatkezelési Tájékoztató Felhasználási Feltételek Impresszum